Gåvokort till alla tillfällen

Ett gåvokort är ett utmärkt alternativ för dig som driver företag och letar efter perfekta företagspresenter att ge dina anställda. Kanske i samband med en kick off, som julklapp eller varför inte bara ett spontant sätt att visa uppskattning?

Med våra praktiska värdekort kan din personal välja helt på egen hand den typ av present de önskar. Du slipper med andra ord lägga tid och energi på att hitta en gåva som företagets samtliga anställda uppskattar. Det här är ett av de främsta motiven till att allt fler företagare väljer att satsa på den här typen av gåvor till personalen.

Företag som väljer att ge bort gåvokort investerar i ett förbestämt värde som de anställda sedan kan använda på en angiven handelsplats. Det kan vara en webbutik, en fysisk butik eller i någon av samtliga butiker som drivs av samma kedja. I vissa fall kan även den här typen av företagsgåvor köpas med syftet att bjuda personalen på en upplevelse istället för en materiell present.

De flesta branscher använder gåvokort för att ge företagspresenter till medarbetare, men även till utvalda kunder. Vissa arbetsplatser kanske mer än andra, men i det stora hela är det ett optimalt och flexibelt sätt för att visa uppskattning från företagets sida. Då gåvokortet heller inte kan växlas in i utbyte mot kontakter är du som företagare även säker på att det resulterar i en konkret gåva. När du ger bort ett gåvokort från oss kan du lita på en snabb och säker leverans. Du klickar hem önskade produkter och får dina gåvokort utsända omgående.

Ta en titt bland vårt kompletta utbud av gåvokort – här finns garanterat något som passar just dina medarbetare och arbetsplats!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *